SOPES

BROUS, ESCUDELLES I SOPES FREDES. RECEPTES DE LES AVIES I DELS MILLORS FOGONS

Autor: PARELLADA, ADA

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

SOPES

SOPES

21,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/11/2022
Colección:
DIVULGACIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Brous, escudelles i sopes fredes. Receptes familiars i dels millors fogons, recuperades, inventades i millorades. Un homenatge alegre a un plat tradicional que no volem perdre. Un recull de 50 receptes de sopes clàssiques, casolanes, tradicionals o regionals, explicades amb l#enginy comunicatiu i l'expertesa de l#Ada Parellada, des de l#anècdota i des de les particularitats dels ingredients, per retre homenatge …

Brous, escudelles i sopes fredes. Receptes familiars i dels millors fogons, recuperades, inventades i millorades. Un homenatge alegre a un plat tradicional que no volem perdre.

Un recull de 50 receptes de sopes clàssiques, casolanes, tradicionals o regionals, explicades amb l#enginy comunicatiu i l'expertesa de l#Ada Parellada, des de l#anècdota i des de les particularitats dels ingredients, per retre homenatge a l'esperit d'abans, a l'aroma de la sopa de Nadal que tots tenim gravada en la memòria quan arribàvem a casa els pares o els avis. Sopa és llar, és hospitalitat, és fonda, i això, sopa, fonda, hospitalitat, llar, aroma... és un tret comú del nostre tarannà.

Leer más

Más libros de PARELLADA, ADA

Todos los libros de PARELLADA, ADA

Más información del libro

SOPES

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-18062-90-2
EAN:
9788418062902
Nº páginas:
240
Colección:
DIVULGACIO
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas

Ada Parellada (Granollers, 1967) és una cuinera catalana reconeguda per la seva creativitat i per la seva tasca de divulgació gastronòmica. Procedent d'una família amb una llarga tradició en la restauració, l'any 1993 va obrir el restaurant Semproniana, a l'Eixample barceloní, al qual seguiren Petra i Pla dels Àngels. La seva cuina, imaginativa i propera, combina producte local i esperit innovador. A més, imparteix tallers, col·labora en mitjans de comunicació i és autora de diversos llibres de receptes i de la novel·la Sal de vainilla (2012). El 2016 va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria i la seva contribució a la cultura gastronòmica catalana.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar